دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

پیش بینی وال استریتی ها از قیمت طلا

banker
طلا

آخرین نظرسنجی هفتگی طلای کیتکو نیوز نشان می دهد که تقریباً همه کارشناسان صنعت برای قیمت طلا در هفته آینده سبز می بینند.

به گزارش بنکر (Banker)، سخنان جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، و داده‌های تورم مصرف‌کننده آمریکا (CPI) می‌تواند به طرز چشمگیری بر عملکرد قیمت طلای جهانی در هفته آینده تاثیر بگذارد.

مارک چندلر، مدیر عامل بنوکبرن گلوبال فارکس، گفت: «من دوست دارم طلا در هفته آینده به دلیل نرخ های بهره پایین تر و پیش بینی کاهش ارزش دلار آمریکا افزایش یابد.

سایت طلا نوشت: قیمت هر اونس طلا پیش از تعطیلی بازارهای جهانی به ۲۳۹۱ دلار رسید.

طلا به ۲۴۵۰ دلار می‌رسد؟

برخی تحلیلگران عقیده دارند اگر روند کاهش نرخ بهره از ماه سپتامبر آغاز شود، طلا به ۲۴۵۰ دلار می‌رسد.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان داد لیست حقوق بگیران بخش غیرکشاورزی این کشور ۲۰۶۰۰۰ شغل در ماه ژوئن افزایش یافته است.

این در حالیست که اقتصاددان‌ها انتظار یک افزایش ۱۹۰ هزار تایی را داشتند.

در این بین نرخ بیکاری در آمریکا تا ۴.۱ درصد افزایش یافته یعنی بالاتر از ۴ درصدی که قبلاً پیش‌بینی می‌شد.

توصیه تحلیلگران

تحلیلگران در یادداشتی گفتند که توصیه آنها خرید با هدف اولیه ۲۴۱۰ دلار است.

آنها نوشتند: قیمت طلا می تواند در چند هفته آینده پیش از عقب نشینی بالقوه افزایش یابد.

آنها افزودند: از نظر اقتصادی، جهان همچنان به وضعیت خوبی ادامه می‌دهد، اما کاهش سرعت تولید نگران کننده است.

علاوه بر این، برخی انتظارات رو به افزایش در بازارهای مالی وجود دارد که نرخ بهره در ماه‌های آینده کاهش می‌یابد.

بازارها حالا احتمال می‌دهند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد و کاهش بعدی در ماه دسامبر صورت بگیرد.

پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را افزایش می‌دهد.

تحلیلگران تیم واتر چه می گویند؟

تیم واتر، تحلیلگر ارشد بازار گفت طلا هفته پرباری را پشت سر گذاشته است و این فلز گران‌بها ذینفع برخی از داده‌های کلان ضعیف‌تر ایالات‌متحده بوده است.

واتر اظهار کرد که طلا در حالت تثبیت بالاتر از ۲۳۰۰ دلار بوده است که به محض اینکه به سمت نرخ بهره پایین حرکت کنیم، نویدبخش افزایش بیشتر قیمت است.

پیش بینی ۱۲ تحلیلگر وال استریت

این هفته، ۱۲ تحلیلگر وال استریت در نظرسنجی Kitco News Gold شرکت کردند و اکثریت قریب به اتفاق چراغ سبز را برای فلز زرد می بینند.

  • ۱۰ کارشناس به نمایندگی از ۸۳، انتظار دارند که قیمت طلا در هفته آینده افزایش یابد.
  • در حالی که یک تحلیلگر، معادل ۸ درصد، کاهش قیمت را پیش بینی می کند.
  • یکی دیگر شاهد روند صعودی طلا در هفته آینده بود.
  • ۱۶۴ رای در نظرسنجی آنلاین کیتکو به صندوق انداخته شد که ۱۰۸ خرده فروش یا ۶۶ درصد به دنبال افزایش قیمت طلا در هفته آینده هستند.
  • ۲۶ یا ۱۶ درصد دیگر انتظار داشتند که فلز زرد کمتر معامله شود.
  • در حالی که ۳۰ پاسخ دهنده، که ۱۸ درصد باقی مانده را نمایندگی می کنند، شاهد کاهش قیمت ها در هفته پیش رو بودند.

سرمایه‌گذاران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در مقابل کمیته بانکی سنا و کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان را به‌دقت زیر نظر خواهند گرفت.

از دیدگاه کارشناسان، بعید به نظر می‌رسد پاول در اظهارات خود سرنخ جدیدی از چشم‌انداز سیاست پولی به دست دهد.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت