جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵

پیش‌بینی هوا امروز؛ بارش، باد شدید و گردوخاک در کشور

banker

پیش‌بینی هواشناسی امروز: بارش، وزش باد شدید و گردوخاک در مناطق گسترده کشور؛ نوسانات دما و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

به گزارش بنکر (Banker)، سازمان هواشناسی کشور با صدور پیش‌بینی جدید، اعلام کرد که از امشب تا چند روز آینده جوی ناپایدار در بخش‌های گسترده‌ای از کشور ادامه خواهد داشت. بر اساس این پیش‌بینی، مناطقی از شمال، شرق، مرکز و ارتفاعات کشور شاهد بارش، وزش باد شدید و نوسانات دمایی خواهند بود.

بارش و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد که امشب در استان‌های اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، سمنان، یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، نیمه شمالی فارس، شرق و جنوب اصفهان، ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی، انتظار ابرناکی، بارش باران، وزش باد شدید موقت، گاهی رعدوبرق و احتمال بارش تگرگ و در ارتفاعات بارش برف می‌رود.

وی ادامه داد که این شرایط فردا دوشنبه در نوار شرقی، خراسان شمالی، گلستان و ارتفاعات مرکز و جنوب کرمان نیز ادامه خواهد داشت.

وضعیت هوای تهران

امشب آسمان تهران قسمتی ابری، همراه با وزش باد شدید پیش‌بینی شده و در ساعات صبح بارش پراکنده رخ خواهد داد. کارشناسان هواشناسی توصیه می‌کنند با توجه به وزش باد و احتمال بارش، مراقبت‌های لازم رعایت شود.

روند هوا تا پایان هفته

طبق اعلام سازمان هواشناسی:

  • سه‌شنبه و چهارشنبه: در غرب آذربایجان غربی افزایش ابر، رگبار باران و وزش باد رخ خواهد داد.

  • پنجشنبه: اردبیل، گیلان و مازندران با جو ناپایدار و وزش باد مواجه خواهند شد.

  • سایر مناطق: جوی آرام که با سکون نسبی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت احتمال افزایش آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

وزش باد، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا

ضیائیان خاطرنشان کرد که امشب در نیمه شرقی، بخش‌هایی از مرکز و جنوب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. همچنین روز دوشنبه در شرق و جنوب شرق، سه‌شنبه در جنوب شرق و چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب کشور، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

توده گردوخاکی شکل گرفته در عراق با حرکت شرق‌سوی خود، امروز غرب و جنوب غرب ایران را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

تغییرات دما طی روزهای آینده

  • نیمه شمالی کشور: کاهش دما طی دو روز آینده

  • شرق کشور: کاهش دما دوشنبه و سه‌شنبه

  • سایر مناطق: از سه‌شنبه تا پایان هفته روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت