دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

پاداش ۸۰۰ میلیونی مدیران بیمه البرز

banker

بیمه البرز که در گزارشات قبلی در خصوص برخی ابهامات مربوط به اعضای هیئت مدیره آن صحبت شد در جدیدترین بررسی ها از دریافت پاداش ۸۰۰ میلیونی اعضای هیئت مدیره اش خبر می دهد.

اعضای هیئت مدیره بیمه البرز طی چندماهه اخیر آبستن اخبار بودند. هرچند که حمایت برخی رسانه ها از بنگاههای خصوصی مانع از انتشار اخبار انتقادی درباره آنان می شود اما در عین حال این رویه اشتباه باعث نخواهد شد تا موضوع شفافیت در خصوص بنگاههای خصوصی توسط سایر رسانه ها کان لم یکن باقی بماند.

در گزارش قبلی در خصوص بیمه البرز به مسئله مجید نادری عضو هیئت مدیره این شرکت بیمه ای اشاره شد و از او به عنوان ابوالمشاغل هیئت مدیره بیمه البرز نام برده و مستندات آن ارائه گردید. بررسی ها نشان می دهد برای اعضای هیئت میدره بیمه البرز با مصوبه مجمع دوم تیرماه سال جاری ۸۰۰ میلیون پاداش در نظر گرفته و جهت تقسیم در بین این اعضا در اختیار رئیس هیئت مدیره قرار داده شد.

به این ترتیب مجموع پاداش های هیئت مدیره بیمه البرز برای سال ۹۹ و ۱۴۰۰ به ۱ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان رسید. گفتنی است اعضای هیئت مدیره بیمه البرز در پایان سال ۹۹ نیز ۶۸۰ میلیون تومان پاداش دریافت کرده بودند.

پاداش اعضای هیئت مدیره بیمه البرز

رصد روز

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت