جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۰/۱۰/۱۱ ۲۳:۵۰

هشدار: طلای بدون کد شناسایی نخرید

مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اجباری بودن درج کد شناسایی روی مصنوعات طلا تاکید کرد: شهروندان مصنوعات طلای بدون کد شناسایی خریداری نکنند.

به گزارش (Banker)، عباس نوری در این خصوص به واحدهای عرضه‌‌کننده مصنوعات طلا تذکر داد: خریدوفروش هرگونه مصنوع طلای بدون کد شناسایی، مصنوع طلای دارای کدهای شناسایی ابطال شده و مصنوع طلای دارای کدهای شناسایی تعلیق‌‌شده، ممنوع است و برابر مقررات در صورت مشاهده، مصنوعات توقیف و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

مدیرکل استاندارد تهران با اشاره بر ابطال ۴۵۰ کد شناسایی ادامه داد: شهروندان می‌توانند برای اطلاع از وضعیت کدهای شناسایی حک‌‌شده روی مصنوعات، کد مربوطه را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال و از وضعیت کد شناسایی آگاه شوند.

او افزود: کارگاه‌های طلاسازی دارای کد شناسایی تعلیق شده باید در اسرع وقت، نسبت به تکمیل مدارک و مستندات اقدام کنند و در صورت عدم اقدام لازم در این خصوص، برابر مقررات کدهای شناسایی تعلیق شده ابطال خواهند شد.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت