جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۳/۰۹/۲۲ ۰۹:۰۸

هشدار: ربات‌ها در تلگرام به دنبال سرقت رمزارزهای شما هستند!

به گزارش شرکت امنیت بلاکچین “اسکم اسنیفر” (Scam Sniffer)، کلاهبرداران با استفاده از مهندسی اجتماعی و ربات‌های جعلی در تلگرام، بدافزارهایی را به سیستم‌ها وارد کرده و اقدام به سرقت کیف پول‌های دیجیتال کاربران می‌کنند.

به گزارش بنکر (Banker این شرکت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که کلاهبرداران با ایجاد حساب‌های جعلی در شبکه ایکس (X) با ظاهری مشابه افراد مشهور در حوزه کریپتو، کاربران را به گروه‌های تلگرامی دعوت کرده و وعده دسترسی به اطلاعات ویژه سرمایه‌گذاری می‌دهند.

در این گروه‌ها، کاربران تشویق به تأیید هویت از طریق یک ربات جعلی به نام “آفیشیال سیف‌گارد بات” می‌شوند.

این ربات با ایجاد حس فوریت و تعیین زمان محدود، کاربران را مجبور به انجام تأییدیه می‌کند.

پس از آن، ربات مذکور با تزریق کدی مخرب به پاورشل (PowerShell)، بدافزاری را دانلود و اجرا می‌کند که امنیت سیستم‌ها و کیف پول‌های دیجیتال کاربران را به خطر می‌اندازد.

اسکم اسنیفر تأکید کرده است که تمام موارد شناخته‌شده اخیر برای این نوع کلاهبرداری به ربات‌های جعلی تأیید هویت مرتبط بوده و زیرساخت این نرم‌افزارهای مخرب به سرعت در حال توسعه و پیچیده‌تر شدن است.

شناسایی حدود ۳۰۰ حساب کاربری غیراصولی

علاوه بر این، این شرکت از افزایش جعل هویت در شبکه ایکس خبر داده و اشاره کرده است که روزانه حدود ۳۰۰ حساب جعلی شناسایی می‌شود، در حالی که میانگین ماه نوامبر تنها ۱۶۰ حساب بوده است.

تا کنون، حداقل دو قربانی با کلیک بر روی لینک‌های مخرب، بیش از ۳ میلیون دلار از دارایی‌های خود را از دست داده‌اند.

پیش‌بینی افزایش حملات فیشینگ در ماه دسامبر

همچنین، شرکت “کادو سکیوریتی لبز” (Cado Security Labs) هشدار داده است که کارکنان بخش وب ۳ هدف حملات بدافزاری از طریق برنامه‌های جعلی جلسات قرار گرفته‌اند.

در همین حال، پلتفرم امنیتی “سایورس” (Cyvers) پیش‌بینی کرده است که به دلیل افزایش تراکنش‌های آنلاین پیش از تعطیلات، حملات فیشینگ در ماه دسامبر رشد قابل توجهی خواهد داشت.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت