به گزارش بنکر (Banker)، قیمت جهانی طلا در معاملات روز دوشنبه ۲ فوریه ۲۰۲۶ به نزدیکی پایینترین سطح دو هفته اخیر رسید، زیرا معاملهگران در انتظار افزایش مارجین معاملات فلزات گرانبها در گروه CME موقعیتهای ریسکدار خود را کاهش دادند.
بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، طلای نقدی (Spot Gold) در اوایل معاملات حدود ۳.۳ درصد افت کرد و در حدود ۴,۷۰۳.۲۷ دلار در هر اونس معامله شد.
این فشار فروش پس از یک هفته نوسان شدید در بازار فلزات گرانبها اتفاق افتاد، زمانی که طلا در پنجشنبه گذشته پس از ثبت رکوردهای قیمتی، پایینترین سطح دو هفتهای را تجربه کرد.
افزایش مارجین معاملات گروه CME در قراردادهای طلا، نقره، پلاتین و پالادیوم باعث شد جذابیت معاملات سفتهبازی کاهش یابد و برخی سرمایهگذاران تصمیم به بستن موقعیتهای خود گرفتند.
سایر بازار فلزات گران بها
در همین حال، نقره نقدی نیز حدود ۵ درصد کاهش یافت و به حدود ۸۰.۲۸ دلار در هر اونس رسید، پس از اینکه در هفته گذشته به پایینترین سطح سه هفتهای سقوط کرده بود.
فلزات دیگر نیز تحت فشار بودند؛ پلاتین و پالادیوم به ترتیب حدود ۴.۱درصد و ۳.۳درصد افت قیمت را تجربه کردند.
تحلیلگران بازار میگویند که انتظارات برای سیاستهای سختگیرانهتر پولی در آمریکا و تقویت دلار در برابر دیگر ارزها، فشار بر قیمت طلا را افزایش داده است، هرچند سرمایهگذاران هنوز انتظار دارند در سال جاری حداقل دو کاهش نرخ بهره رخ دهد.





دیدگاهها