رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت:خبر منتشر شده در فضای مجازی از قول رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران مبنی بر مردم با ثبت نام در پلتفرم ها سهمیه طلا دریافت کنند به شدت تکذیب می شود.
به گزارش بنکر (Banker)، بذرافشان در مصاحبه اختصاصی با سایت طلا گفت:قیمت اونس جهانی در معاملات امروز به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی بدون تغییر 3366 دلار ثابت ماند اما در ایران قیمت طلا و سکه کمی گران شد این در حالی است که حباب سکه کاهشی شد و به 7 میلیون و 600 هزار تومان رسید.
وی درباره خبر انتشار یافته در فضای مجازی مبنی بر ثبت نام برای خرید طلای آب شده در پلتفرم ها گفت:این خبر به نقل از طرف رییس اتحادیه به شدت تکذیب می شود و متاسفانه این خبر توسط افراد کلاهبردار و سود جو منتشر شده و قطعا از طریق مراجع ذیربط و قانونی پیگیری های لازم انجام خواهد شد.
بذرافشان خاطر نشان ساخت اتحادیه طلا و جواهر با فروش آنلاین طلا مخالف بوده و هست زیرا به صنعت طلا آسیب می زند و این خبر به شدت تکذیب می شود و مردم با توجه به شرایط پیش آمده به این خبرها توجه نکنند و اخبار و قیمت های دقیق را از طریق اتحادیه طلا و جواهر پیگیری کنند.
وی به مردم توصیه کرد به صورت حضوری و فیزیکی از واحدهایی که مورد تایید اتحادیه هستند اقدام به خرید و فروش طلا کنند و از خرید و فروش در فضای مجازی به شدت دوری کنند.
میزان افزایش قیمت سکه
در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و 200 هزار تومان افزایش،قیمت سکه طرح قدیم با یک میلیون و 100 هزار تومان افزایش، قیمت نیم سکه با یک میلیون تومان افزایش،قیمت ربع سکه با دو میلیون و 400 هزار تومان افزایش ،قیمت سکه های بانک مرکزی با 500 هزار تومان افزایش ، هر گرم طلای 18عیار نیز با 152 هزار تومان افزایش نسبت روزگذشته در این لحظه داد و ستد می شود.
قیمت طلا و سکه 1 تیرماه 1404 در بازار ایران
سکه بهار آزادی طرح جدید | 80/700/000 |
سکه بهار ازادی طرح قدیم | 75/200/000 |
سکه نیم بهار آزادی | 44/500/000 |
سکه ربع بهار آزادی | 26/900/000 |
سکه گرمی | 15/000/000 |
مظنه تهران | 32/500/000 |
هر گرم طلای ۱۸ عیار | 7/502/000 |
اونس جهانی | 3366 |