به گزارش بنکر (Banker)، با شروع افزایش قیمت دلار ؛ بازار ساز در هفته گذشته با قدرت وارد میدان بازار ارز تهران شد. تزریق عرضه در هفته گذشته و صف های انبوه جلو صرافی موجب شد که از تب و تاب اخبار منفی برجام کم شود.
با این حال عده ای از معامله گران معتقد بودند که تحریم های جدید آمریکا علیه ایران و بازداشت دیپلماتها از جمله معاون سفیر بریتانیا می تواند زمینه ساز صعود نرخ دلار شود. اما بازار ساز همچنان با فشار عرضه توانست نرخ دلار را بین یک محدوده خاص زندانی کند.
قیمت سکه به پرواز درآمد
بازار سکه هم هفته اول تیر ماه شاهد خروج معامله گران بود. خوشبینی ها نسبت به مذاکرات دوحه و کاهش قیمت دلار موجب شد تا سکه بازان احتیاط بیشتری به خرج دهند و حتی قیمت سکه به زیر ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. اما روز پنجشنبه ۹ تیر ماه قیمت سکه به پرواز درآمد. در روز یاد شده سکه تا ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بالا رفت.
حباب سکه در روز پنجشنبه ۹ تیر در محدوده ۱۴ درصد ایستاد و این در حالی بود که در روزهای گذشته حباب سکه زیر ۱۰ درصد قرار گرفته بود. فاصله ارزش ذاتی سکه هم با قیمت بازاری آن به ۲ میلیون تومان رسیده بود.
حباب ۲ میلیونی قیمت سکه امامی
قیمت هر قطعه سکه امامی در ابتدای هفته گذشته در محدوده ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد اما از اواسط هفته تا ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ریزش کرد و حتی در برخی از روزها کانال ۱۵ میلیون تومان را از دست داد و بین کانال ۱۴ و ۱۵ میلیون در حال رفت و برگشت بود. نکته قابل توجه بازار سکه در هفته گذشته حباب ۲ میلیونی این فلز زرد رنگ داخلی بود باعث ترس خریداران شده بود.
قیمت طلا ریزش کرد
قیمت طلا ۱۸ عیار و اونس طلا هم در هفته گذشته در سراشیبی قرار گرفت. به نوشته اقتصادنیوز، قیمت فلز گران بهای داخلی ابتدای هفته گذشته با قیمت ۱ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد و در روز ۱۶ تیر ماه بر روی ۱ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان قرار گرفت که نسبت به ابتدای هفته بیش از ۷۱ هزار تومان کاهش را نشان می دهد.
شوک سنگین فدرال رزرو به بازار طلا
قیمت اونس طلا هم از روز دوشنبه هفته گذشته تا انتهای هفته به علت احتمال افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو و ترس از رکود اقتصادی در بازارهای جهانی بیش از ۷۰ دلار ریزش را ثبت کرد و نا ۱۷۳۲ دلار عقب نشینی کرد در واقع قیمت اونس طلا به قبل از جنگ روسیه و اوکراین برگشت.