سوءاستفاده یک بانک از نام یک اقتصاددان!

|
مطالعه ۱ دقیقه

امروز بسیاری از رسانه ها خبری را با تیتر “بانک صادرات ایران، در نوگرایی پیشگام شبکه بانکی است به نقل قول از حسین راغفر اقتصاددان برجسته کشور منتشر کردند که در اصل کذب محض بوده و وی آنرا تکذیب کرد.

آخرین به‌روزرسانی:

به گزارش بنکر (Bankerحسین راغفر عضو هیات علمی دانشگاه الزهراء امروز در اطلاعیه ای اعلام کرد که خبر مذکور جعلی است و وی در مراجع قضایی پیگیر این نوع بد اخلاقی ها خواهد بود.
او در اطلاعیه خود آورده است:اینجانب حسین راغفر عضو هیات علمی دانشگاه الزهراء مصاحبه‌ای در زمینه بانک صادرات و هیچ برند دیگری با هیچ رسانه‌ای از جمله روزنامه تجارت، خبرگزاری ایلنا یا روابط عمومی بانک صادرات نداشته‌ و نخواهم داشت و به شدت از رفتار دور از اخلاق این رسانه‌ها گلایه‌مندم. از طرفی حق شکایت را برای خود محفوظ می‌دانم و به طور قطع ماجرای این مصاحبه جعلی با تیتر "بانک صادرات ایران، در نوگرایی پیشگام شبکه بانکی است" و درج عکس اینجانب در صفحه اول روزنامه تجارت و انتشار خبر در دیگر رسانه‌ها را که برای بنده مشخص نیست با چه هدف و نیتی صورت گرفته و منافع چه فرد یا افرادی را تامین می‌کرده است، از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌کنم.
امیدوارم پیش از هر منفعتی اخلاق، شرف و وجدان کاری در اولویت همه ما قرار داشته باشد.

حق یارتان
حسین راغفر
۱۵ شهریور ۱۳۹۹

 

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است.