به گزارش بنکر (Banker)، افراد زیادی دیدگاه این گروه را جدی نگرفتند و اعتقاد داشتند که آنها در پی ایجاد جو نوسانی در بازار هستند. گروهی که تاکید داشتند بازار وارد مسیر افزایشی شده است، دو دلیل را برای ادعای خود مطرح میکردند؛ اولین دلیل آنها این بود که با نزدیک شدن به پایان دهه فجر بهطور سنتی تقاضایی که از بازار خارج شده بود، به آرامی به بازار بازمیگردد.
قبلا نیز برخی از بازیگران بازار ادعا کرده بودند که با آغاز دهه فجر بهطور سنتی تقاضا در بازار تا حدی افت میکند و علت آن را نیز به تصوری نسبت میدادند که در میان معاملهگران سنتی وجود نداشت. آنها باور داشتند، بازارساز در این مقطع زمانی معمولا عرضه خود را افزایش میدهد. البته بسیاری از فعالان نیز باور داشتند، چنین دیدگاهی تایید شده نیست و بیشتر حاصل شایعاتی است که در بازار پیچیده میشود. از نظر آنها علت افزایش عرضه در این مقاطع زمانی افزایش فروش ارز توسط شرکتهای تجاری است.
گروه دیگری از فعالان باور داشتند پایان تعطیلات چینی نیز میتواند سیگنال افزایشی به معاملهگران ارزی داشته باشد. با این حال، میتوان گفت در مورد دلیل افزایش قیمت دلار در روز گذشته توافق خاصی میان معاملهگران وجود نداشت. هرچندکه بیشتر آنها همعقیده بودند که تا زمانی که دلار از مرزهای حساسی عبور نکند، باید با احتیاط موقعیت فروش و خرید گرفت.
امید طلا به کرونا؟
بازار سهام در هفته گذشته صعودهای متعددی را تجربه کرد و طلا با کاسته شدن از نگرانیهای سرمایهگذاران نسبت به صدمات اپیدمی کرونا بر اقتصاد جهانی، کاهش پیدا کرد. با این حال این بحران هنوز رفع نشده است و همین عامل میتواند زمینهساز رشد طلای جهانی شود. به گزارش ایسنا، اوله هانسن، مدیر استراتژی کالا در شرکت ساکسو بانک گفت: تاثیر این ویروس را نمیتوان نادیده گرفت.
وی که به افزایش قیمت طلا خوشبین بود، گفت: تاثیر کامل هرگونه کندی اقتصادی در چین و خارج از آن هنوز بهطور کامل در بازارها به حساب نیامده است. در مقابل برخی باور دارند، این ویروس میتواند موجب کاهش تقاضای طلا در خود چین شود و از این طریق بهعنوان یک متغیرکاهشی عمل کند.