شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۲/۱۱/۱۶ ۱۱:۳۲

دلار یک پله دیگر پائین آمد؛ ۵۴۰۰۰ تومان

دلار

قیمت دلار در این هفته با آغاز به کار بازارها روند کاهش به خود گرفته است و در حال حاضر با ورود به کانال ۵۴۰۰۰ تومان همچنان میل به کاهش دارد.

به گزارش بنکر (Banker)، معامله‌گران روند تقاضا را پایین‌تر از عرضه می‌دانند و می‌گویند،‌ افت و خیرهای دلار در هفته‌های اخیر بسیاری از فعالان بازار را در لاک احتیاطی فرو برده است.

بسیاری از معامله‌گران، تلاطمات سیاسی روزهای اخیر را بهانه خوبی برای سیاست‌‌گذار، جهت ایجاد روند صعودی انواع ارز و نوسانگیری عنوان می‌کنند.

آنها رفتار بازار ارز را در هفته‌های اخیر، مشابه الگوی جهش قیمت دلار در سال‌های گذشته می‌دانند و معتقدند بخشی از کسری بودجه و تسویه حساب‌ها با این شیوه جبران خواهد شد.

سیاست‌گذار، افزایش ریسک‌های سیاسی را دلیل شکل‌گیری روند افزایشی قیمت دلار عنوان می‌کند.

در همین راستا رئیس کل بانک مرکزی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران تاکید کرد که در چند هفته گذشته به دلیل تلاطمات سیاسی، نرخ ارز رشد کرده است.

فرزین عنوان کرد: «گفته بودیم که با پایان این تلاطم، رشد ارز تمام می‌شود که شد و روند کاهشی هم شروع شده است.»

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت