به گزارش بنکر (Banker)، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور با ۰.۱ درصد کاهش، به ۱۷۱۴ دلار و ۵۵ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۷۴۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.
آوتار ساندو، مدیر ارشد بخش کالا در شرکت "فیلیپ فیوچرز" درباره وضعیت بازار گفت: سودگیری زیادی انجام شده اما روند صعودی طلا تغییری نکرده است. اگر به وضعیت کلی نگاه شود، آمار اقتصادی بد هستند که به معنای اجرای دور بیشتری از تدابیر محرک مالی است و بانکهای مرکزی قطعا نرخهای بهره را در چنین شرایطی پایین نگه می دارند.
جدیدترین آمار منتشره نشان داد که خرده فروشی آمریکا در مارس کاهش پیدا کرد و تولید کارخانه های این کشور بیشترین کاهش را از سال ۱۹۴۶ داشت و نگرانیها را نسبت به رشد منفی اقتصاد آمریکا در سه ماهه اول برانگیخت. اعتماد تجاری ژاپن هم در آوریل به پایینترین حد خود در یک دهه اخیر سقوط کرد و خرده فروشی انگلیس در دو هفته اول قرنطینه بیش از یک چهارم کاهش پیدا کرد.
بسیاری از کشورها و بانکهای مرکزی برای مقابله با تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا به اجرای تدابیر محرک مالی و اقتصادی پرداخته اند که اقدامات مذکور از افزایش قیمت طلا حمایت می کنند. کاهش نرخهای بهره هم هزینه نگهداری طلا را کمتر کرده و به جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند می افزاید.
بر اساس گزارش رویترز، بازارهای سهام جهان سقوط کردند در حالی که دلار و اوراق قرضه رشد چشمگیر خود را پس از انتشار آمار اقتصادی نامطلوب آمریکا حفظ کردند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۱.۶ درصد افزایش، به ۲۲۱۴ دلار و ۴۸ سنت صعود کرد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۷۷۶ دلار و ۶۷ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، ۱۵ دلار و ۳۶ سنت معامله شد.