شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

در کدام بازارها سرمایه گذاری کنیم؟

banker

در شرایطی که شاخص سهام اس اند پی آمریکا با طولانی ترین روند صعودی خود در تاریخ روبرو شده و حداقل در ۱۰ سال اخیر افزایش یافته است، این مساله نگرانی های زیادی را به وجود آورده است. این شاخص از سال ۲۰۱۰ تاکنون بیش از ۱۸۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش بنکر (Banker)، بازار طلا نیز توجه زیادی را به خود جلب کرده است. قیمت طلا در حالی دهه اخیر را به پایان می رساند که با رشد ۳۴ درصدی روبرو شده است.

سئوالی که ذهن بسیاری از سرمایه گذاران را به خود مشغول کرده است، این است که فرصت ها و تهدیدها برای سرمایه گذاری در ۱۰ سال آینده چه خواهد بود؟ کدام بازارها هنوز پتانسیل زیادی برای کسب سود دارند؟

Frank Giustra مالک موسسه سرمایه گذاری Clinton Giustra Enterprise در مصاحبه با کیتکو در پاسخ به این سئوال که اگر ۱۰۰ هزار دلار سرمایه داشته باشید، در چه بازاری سرمایه گذاری می کنید، گفت: اگر کسی ۱۰۰ هزار دلار برای سرمایه گذاری داشته باشد، پیشنهاد من اختصاص حداقل ۲۰ درصد آن به طلا و نقد ماندن برای بقیه سرمایه است.

وی در ادامه افزود: به نظر من بازارهای اوراق قرضه و سهام اکنون به ارزش فراتر از حد واقعی خود رسیده است. من توجه ویژه ای به سیاست های پولی بانکهای مرکزی جهان و سطح بدهی ها دارم.

براساس گزارش سایت tala، وی در پاسخ به این سئوال که بزرگترین تهدید علیه بازارهای جهانی و اقتصاد بین المللی طی ده سال آینده، چیست، تصریح کرد: به نظر من افزایش شدید حجم بدهی ها یک نگرانی و تهدید بزرگ در ده سال آینده خواهد بود. تشدید تنش های سیاسی و تجاری نیز می تواند تهدید مهمی به شمار رود.

این تحلیلگر اقتصادی ضمن اشاره به تحولات بازار بورس آمریکا گفت: روند صعودی شاخص سهام آمریکا طولانی ترین روند را در تاریخ داشته و این مساله به خاطر پایین نگه داشته شدن نرخ بهره به طور مصنوعی تشدید شده است. ما با یک حباب در بازارهای مالی روبرو هستیم.

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت