به گزارش بنکر (Banker)، این حرکت تا جایی ادامه خواهد داشت که مثلث زیگزاگی به یک طرف کشیده شود و در نهایت از همان جهت نیز به حرکت خود ادامه دهد. هرچند شرایط کنونی از نظر تکنیکال بیشتر به افت اونس شباهت دارد؛ اما در بلندمدت شرایط متفاوت خواهد بود و جهش بزرگ و مثبتی برای اونس وجود دارد. در روزهایی که اونس گرفتار مرز ۱۷۰۰دلاری است، اروپا با رکود تاریخی مواجه شده است؛
رشد اقتصادی قاره سبز در سال ۲۰۲۰ میلادی، منفی ۷/ ۷ درصد خواهد بود. رشد تمام کشورهای این منطقه نیز بین منفی ۴ و منفی ۹ درصد خواهد بود. کمیسیون اروپا به تازگی گزارش پیشبینی وضعیت اقتصادی سال ۲۰۲۰ را منتشر کرده که نشان از کوچک شدن ۷/ ۷ درصدی اقتصاد قاره سبز دارد. اقتصاد اتحادیه اروپا نیز امسال ۴/ ۷ درصد کوچک میشود. این در حالی است که در گزارش قبلی رشد مثبت ۴/ ۱ درصدی پیشبینی شده بود.
«پائولو جنیتلونی»، عضو هیات اقتصادی کمیسیون اروپا میگوید: «اروپا در حال تجربه شوک اقتصادی است که از زمان رکود بزرگ در دهه ۱۹۳۰ میلادی تا کنون، سابقه نداشته است. در این شرایط، هم شدت رکود اقتصادی زیاد خواهد بود و هم اقدامات لازم برای بهبود این وضعیت بسیار سخت است. در منطقه اروپا، هزینههای مصرفکنندگان، تولید صنعتی، سرمایهگذاری، تجارت و زنجیرههای عرضه آسیب جدی دیدهاند. محدودیت تردد، قرنطینه و اقداماتی که برای کنترل شیوع ویروس کرونا انجام شده، بسیار گسترده بوده و تنها چند صنعت معدود آسیب ندیدهاند. در گزارش کمیسیون اروپا نوشته شده: «رکودی که به دنبال همهگیری کووید-۱۹ ایجاد شد، بسیار غیرعادی، دردناک و عمیق خواهد بود. اما کاهش محدودیتهای تردد که در بسیاری از کشورها آغاز شده، امید به بهبود اقتصاد را ایجاد کرده است.»
براساس این گزارش، در سال ۲۰۲۱ اقتصاد اروپا دوباره در مسیر رشد خواهد افتاد؛ اما آنچه امسال از دست رفته است، سال آینده کاملا جبران نخواهد شد.
گزارش کمیسیون اروپا نشان میدهد هیچ کشوری در این منطقه، از این رکود سهمگین اقتصادی در امان نمانده است. کشورهایی نیز که در جنوب اروپا هستند، بیشترین آسیب را دیدهاند. «یونان» بدترین شرایط را خواهد داشت. پیشبینی میشود رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۲۰، منفی ۷/ ۹ درصد باشد. ایتالیا و اسپانیا نیز که هر دو بدترین شرایط همهگیری کووید-۱۹ را تجربه کردهاند، بیش از ۹ درصد از اقتصادشان کوچک خواهد شد. حتی آلمان نیز که نسبت به همسایگانش تلفات بسیار کمتری از این بیماری داشته و قرنطینه را نیز تقریبا لغو کرده، رشد اقتصادی آن منفی ۵/ ۶ درصد خواهد بود.