به گزارش بنکر (Banker)، از نگاه این گروه، هر چقدر به پایان سال میلادی نزدیکتر میشویم، تقاضای ارز توسط شرکتهای تجاری بیشتر میشود، چرا که برای تسویههای سالانه خود نیاز به دلار دارند.
در کنار این، برخی از واردکنندگان در این مقطع از سال عموما تمایل دارند که کالاهای مورد نیاز خود برای انتهای سال را ثبت سفارش کنند و همین مساله باز هم سمت تقاضا را قویتر میکند. عدهای نیز اعتقاد دارند، بهدلیل انتظار برای افزایش سفرها در زمان کریسمس و تعطیلات میلادی، قیمت در جهت افزایشی قرار گرفته است.
در کنار این، گروهی عنوان میکنند که در سمت عرضه ارز اتفاق خاصی رخ نداده است که انتظار کاهش معنادار قیمتها را داشت. به باور این عده بازار ارز به واسطه انتظارات حاصل از پیروزی بایدن، کاهش قیمت را تجربه کرد ولی با تخلیه این انتظارات، کمتر کسی تمایلی به فروش هیجانی ارز دارد.
این اتفاقات در حالی رخ میدهد که گفته میشود دولت برای سال بعد قیمت ارز در بودجه را حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین کرده و عنوان شده است که انتظار افت قیمتها در بازار ارز به میزان قابل توجهی را دارد.
در این میان، معاملهگران کاهشی عنوان میکنند که باید نوسانات ارزی را به شکل پلهای بررسی کرد. آنها اعتقاد دارند شرایط به گونهای نیست که بتوان برای قیمت دلار بهصورت درازمدت پیشبینی خاصی داشت، چرا که به میزان قابل توجهی حرکات آتی دلار به اخبار سیاسی بستگی خواهد داشت.
به باور این گروه، کف اول و سنگین بازار در شرایط کنونی محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی است و زمانی که شکسته شد، در مرحله دوم میتوان به فکر فروش ارز به مقصد ۲۱ هزار تومان بود.