یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

برخورد با گران‌فروشی و احتکار آغاز شد

banker

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از آغاز اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار تهران خبر داد و اعلام کرد که از امروز ۱۰۰۰ بازرس با هدف مقابله با گران‌فروشی، احتکار و تخلفات صنفی، بازارهای پایتخت را به‌صورت مستمر رصد خواهند کرد.

به گزارش بنکر، این طرح بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور و با همکاری دستگاه‌های نظارتی اجرا می‌شود و در مراحل بعدی به سایر استان‌های کشور نیز گسترش خواهد یافت.

۱۰۰۰ بازرس مسئول نظارت بر بازار تهران

 علی فرهادی، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، با اعلام آغاز این طرح گفت از امروز بازارهای تهران تحت نظارت مستقیم هزار بازرس قرار گرفته‌اند تا با هرگونه گران‌فروشی، احتکار و تخلفات احتمالی برخورد شود.

به گفته وی، این اقدام با هدف افزایش نظارت بر بازار و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود.

اجرای طرح با همکاری چند دستگاه

فرهادی اظهار کرد این طرح بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور و با همکاری بازرسان اصناف و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اجرا می‌شود.

همکاری میان دستگاه‌های نظارتی، امکان رسیدگی سریعتر به گزارش‌های مردمی و برخورد مؤثرتر با متخلفان را فراهم خواهد کرد.

اجرای سراسری طرح در استان‌های کشور

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای این طرح در سایر استان‌ها نیز خبر داد و گفت برنامه‌ریزی شده است که نظارت‌های مشابه به‌صورت سراسری در کشور انجام شود.

وی همچنین اعلام کرد عملکرد بازرسان به‌صورت ماهانه جمع‌بندی و گزارش آن به ستاد تنظیم بازار ارائه خواهد شد تا بر اساس نتایج به‌دست‌آمده، تصمیمات بعدی برای مدیریت بازار اتخاذ شود.

افزایش بازرسی‌ها معمولاً در دوره‌هایی که بازار با نوسانات قیمتی یا افزایش تقاضا روبه‌رو می‌شود، با هدف جلوگیری از سوءاستفاده برخی سودجویان، کنترل قیمت کالاها و حفظ آرامش بازار انجام می‌شود.

کارشناسان معتقدند موفقیت این طرح علاوه بر نظارت مستمر، به سرعت رسیدگی به تخلفات و اجرای مؤثر قوانین نیز بستگی دارد.


منبع: تسنیم

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت