به گزارش بنکر (Banker)، هم اکنون هر اونس طلای جهانی ۱۸۹۸ دلار است و درست در زیر سطح کلیدی ۱۹۰۰ دلار معامله می شود. مهم ترین عامل کاهش قیمت طلا به زیر ۱۹۰۰ دلار را می توان افزایش ارزش دلار دانست.
همراه با انتشار داده های مربوط به مشاغل غیر کشاورزی ایالات متحده و دستمزد ها در روز های پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، طلا نوسان زیادی را از خود نشان داده و ابتدا تا زیر ۱۸۷۰ دلار نیز کاهش یافت.
اما پس از آن طلا توانست بخشی از قیمت از دست رفته خود را بازیابی کرده و به کانال ۱۸۸۰ دلار بازگردد. هم اکنون نیز از روز گذشته رشد خوبی را از خود نشان داده و توانسته است تا نزدیکی ۱۹۰۰ دلار افزایش داشته باشد.
در حال حاضر سرمایه گذاران و معامله گران در انتظار داده های مربوط به قیمت تمام شده کالا ها برای مصرف کنندگان و همچنین نرخ تورم هستند که می توانند قیمت طلا را جا به جا کند.
به خصوص در شرایطی که داده های اقتصادی ممکن است فدرال رزرو را مجبور به تغییر سیاست های مالی خود کند، سرمایه گذاران ترجیح می دهند از دلار نگهداری کرده و از سرمایه گذاری بپرهیزند.
در این میان تحولات اخیر خاورمیانه و همچنین تنش های میان ایالات متحده و چین جذابیت طلا را افزایش می دهد. حال باید منتظر ماند و دید که داده های اقتصادی روز پنجشنبه به چه شکل خواهند بود.
اگر از نظر فنی به نمودار های طلا نگاه کنیم متوجه می شویم که یکی از مهم ترین مقاومت های پیش روی طلا عدد ۱۸۹۴ دلار است که اگر طلا به حرکت پایدار خود در بالای این سطح مقاومت ادامه دهد می تواند به بالای ۱۹۰۰ دلار برود.
در صورتی که طلا بتواند سطح ۱۹۰۰ دلار را نیز به دست آورد آنگاه مقاومت ۱۹۱۳ دلاری فعال شده و طلا به سمت ان حرکت خواهد کرد.
در پایین نمودار اولین پشتیبانی طلا در سطح ۱۸۸۱ دلار رقم خواهد خورد. در صورتی که طلا افت بیشتری از خود نشان داده در محدوده ۱۸۷۷ تا ۱۸۷۹ دلار دچار حمایت خواهد شد.