شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۳/۰۵ ۱۳:۲۶

انفجار خبری در اردوگاه استقلال؛ فهرست جعلی لو رفت یا عملیات روانی؟

اخبار استقلال امروز نشان می‌دهد که باشگاه در آستانه فینال جام حذفی با تمرکز کامل به دنبال قهرمانی است.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه برخی اخبار روزهای اخیر دروغ و ساخته بدخواهان است، از هواداران خواست فریب این شایعات را نخورند.

اتحاد برای قهرمانی استقلال در جام حذفی

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال، امروز اعلام کرد: «هواداران فهیم استقلال باید بدانند مأموریت بزرگ هنوز تمام نشده است. پنج‌شنبه در فینال جام حذفی، با اتحاد و حمایت از کادرفنی و بازیکنان، می‌توانیم یک قهرمانی شیرین را رقم بزنیم.»

او همچنین از حضور پرشور هواداران در دیدار اخیر با نفت آبادان تقدیر کرد و گفت: «قطعاً در فینال نیز شاهد نمایش بی‌نظیر آن‌ها خواهیم بود.»

تمرکز تیم استقلال نباید با اخبار جعلی مختل شود

مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه افزود: «متأسفانه برخی رسانه‌ها و جریان‌های ضد استقلالی تلاش دارند با انتشار فهرست بازیکنان ورودی و خروجی و معرفی جعلی سرمربی فصل آینده، تمرکز تیم را برهم بزنند. هیچ‌کدام از این اخبار تأیید نمی‌شود.»

حمایت کامل از مجتبی جباری؛ سرمربی محبوب استقلال

وی تأکید کرد: «کلیه اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال، از مجتبی جباری حمایت کامل خواهند کرد. در آستانه فینال جام حذفی، اجازه نخواهیم داد جوسازی‌ها تمرکز تیم را به‌هم بریزد.»

او از هواداران خواست تنها اخبار را از رسانه‌های رسمی باشگاه دنبال کنند.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت