آمریکا جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران را اعلام کرد

banker

وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد دولت این کشور به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کارزار جدیدی از اقدامات اقتصادی علیه ایران را آغاز کرده است.

به گزارش بنکر، به گفته اسکات بسنت، این اقدامات که «عملیات انزوای اقتصادی» نامیده شده، ایران و افراد و نهادهایی را که از آن حمایت می‌کنند هدف قرار می‌دهد.

بسنت همچنین از اعمال تحریم علیه ۶۰ فرد، نهاد و کشتی مرتبط با ایران در حوزه‌های انرژی هسته‌ای، برنامه موشکی و بخش نفت خبر داد.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد واشنگتن از امروز فشارهای اقتصادی علیه ایران را تشدید خواهد کرد و تلاش می‌کند مسیرهای درآمدی که به گفته او به تأمین مالی سپاه پاسداران و حکومت ایران کمک می‌کنند، مسدود شوند.

او گفت:

ما سیاستی را اجرا خواهیم کرد که هدف آن جلوگیری کامل از دور زدن محدودیت‌ها و نشت درآمد به ایران است.

بسنت همچنین مدعی شد ایران در برابر یک انتخاب قرار دارد: «انزوای کامل جهانی یا بازگشت به شرایط عادی» و هشدار داد هر شرکتی که در پولشویی برای ایران نقش داشته باشد، از دسترسی به سیستم مالی مبتنی بر دلار آمریکا محروم خواهد شد.

طبق گزارش رسانه‌های بین‌المللی، پنج بخش شامل دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی را در در معرض تحریم‌های ثانویه احتمالی قرار گرفته‌اند.

بسنت همچنین خطاب به کشورها و افرادی که به گفته او به تهران کمک کرده‌اند، هشدار داد:

هزینه آزمودن عزم واشنگتن را دست‌کم نگیرید.

بسنت در ادامه گفت:

اکنون زمان آن رسیده است که رهبران جهان میان آمریکا و ایران یکی را انتخاب کنند.

او همچنین بدون تعیین ضرب‌الاجل مشخصی تأکید کرد که صبر واشنگتن نامحدود نیست و گفت: «نمی‌خواهم ضرب‌الاجلی تعیین کنم، اما صبر ما هم بی‌نهایت نیست.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین افزود:

کسانی که خود را به ایران گره می‌زنند، باید انتظار داشته باشند که در انزوای آن نیز سهیم شوند.

در این میان، چین نیز در کانون توجه واشنگتن قرار دارد؛ زیرا این کشور طی سال‌های اخیر بزرگ‌ترین خریدار نفت ایران بوده است.

با وجود افزایش فشارهای آمریکا، تاکنون بانک‌های بزرگ چینی هدف مستقیم این تحریم‌ها قرار نگرفته‌اند و واشنگتن اعلام کرده از مسیر دیپلماسی برای محدود کردن همکاری‌های اقتصادی با ایران استفاده می‌کند.

طبق گزارش رویترز، بسنت اعلام کرد هر کشور یک جدول زمانی مشخص برای توقف فعالیت‌هایی که از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا شناسایی شده‌اند، در اختیار خواهد داشت.

او گفت تیم‌های وزارت خزانه‌داری، وزارت خارجه و ارتش آمریکا با طرف‌های بین‌المللی در حال رایزنی هستند تا انتظارات واشنگتن را به آن‌ها منتقل کنند و هشدار داد: «ساعت شروع به حرکت کرده است.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین گفت دونالد ترامپ با رهبران کشورهای مختلف تماس گرفته و از آن‌ها خواسته است همکاری‌های اقتصادی خود با ایران را متوقف کنند.

بسنت افزود واشنگتن در حال پیگیری این درخواست‌ها از طریق وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه است و کشورها و نهادهایی که به این خواسته‌ها عمل نکنند، با پیامدهای اقدامات خود مواجه خواهند شد.

دولت آمریکا طی ماه‌های اخیر بارها بر ادامه سیاست «فشار حداکثری» علیه ایران تأکید کرده و مقام‌های این کشور اعلام کرده‌اند که به دنبال افزایش فشار بر درآمدهای نفتی و دسترسی ایران به منابع مالی هستند.

در همین راستا، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، چند روز پیش از برگزاری نشستی برای تشریح اقدامات جدید آمریکا علیه ایران خبر داده بود.

منبع: ارز دیجیتال

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت