به گزارش بنکر (Banker)، مدیرعامل شرکت بیمه سامان در مراسم افتتاح این رویداد با تقدیر از استقبال قابل توجه حاضران و نیز تبریک فرا رسیدن دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی، تاکید کرد که امروز اهمیت Science Data بر کسی پوشیده نیست و شرکت آماده است نخبگان این حوزه را تقویت کرده و به کار گیرد.
احمد رضا ضرابیه افزود: برای جمع آوری Big Data و تحلیل داده ها، مدل و روش های مختلفی در دنیا توسط شرکتهای بزرگ مورد استفاده قرار گرفته که با تعامل با دانشگاه ها، همه این روش ها برای ما قابل دستیابی است.
وی با بیان این که باید اهمیت دانش و تحلیل داده و نیز کاربرد آن در صنعت بیمه بررسی شود، اظهار کرد: صنعت بیمه در کشور ما بیش از 85 سال قدمت دارد و از سال 1388 هم تعرفه ها از بازار بیمه کشور برداشته شده است، در حالی که بیگ دیتای «سنهاب» به عنوان انقلابی در این صنعت از سال 1391 فعال شده است.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان دریافت رتبه نخست دولت الکترونیک توسط بیمه مرکزی را حاصل راه اندازی سنهاب دانست و خاطرنشان کرد: امروز برخی می پرسند چرا در صنعت بیمه به تحلیل اطلاعات و داده کاوی نیاز داریم، در حالی که باید تاکید کرد صنعت بیمه، چیزی جز اعتماد نیست.
او ادامه داد: طبیعی است که نرخ دهی، به تحلیل داده نیاز دارد و این انتخاب ریسک و شیوه مدیریت آن نیز همین راهکار را می طلبد، بنابراین جلب اعتماد بیمه گذارتنها با تحلیل داده ممکن است.
مدیرعامل شرکت بیمه سامان با بیان این که تمرکز بر مشتری، نیاز اصلی شرکت بیمه است، خاطرنشان کرد: ما باید روش های درست و دقیق برای ارزیابی ریسک و ارزیابی خسارت پیدا کنیم.
ضرابیه با تاکید بر این که در حوزه بیمه های اتومبیل به عنوان یکی از فراگیرترین رشته های بیمه ای، تسهیل در فرآیند ارزیابی و پرداخت خسارت و نیز شناسایی دقیق الگوهای تقلب الزامی است، ادامه داد: در حوزه بیمه های درمان و بیمه های زندگی نیز باید روش های توسعه صحیح، روش های ارزیابی ریسک و توسعه رشته ها با دقت بیشتر ارزیابی شود.
او همچنین ضرورت استفاده از نخبگان و دانشمندان جوان در این حوزه ها را یادآور شد و گفت: بیمه مرکزی و سندیکای بیمه گران ایران نیز بر این موضوعات اتفاق نظر دارند و شرکت بیمه سامان نیز با مشارکت در راه اندازه کارخانه نوآوری «پلنت» تلاش کرده نقش خود را این حیطه ایفا کند.
به گفته وی، «پلنت» و مجموعه بیمه سامان توان این را دارند که فکر و ایده نخبگان حوزه بیمه، ریسک و تحلیل داده را تجاری سازی کنند و در این زمینه از همه ظرفیت های موجود استفاده خواهند کرد.