جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۱۸:۵۲

آخرین قیمت دلار،سکه و طلا ۵ مهر | پیش بینی بازارها

قیمت طلا،سکه و دلار

قیمت دلار وارد کانال ۱۰۹ هزار تومان شد؛ سکه امامی با رشد ۴ میلیونی به ۱۱۲ میلیون رسید. بازار طلا و ارز همچنان پرالتهاب و وابسته به اخبار سیاسی است.

به گزارش بنکر (Bankerقیمت دلار در آغاز معاملات روز شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ در سطح ۱۱۰ هزار و ۲۰۰ تومان بازگشایی شد و مجددا به کانال ۱۰۹ هزار تومان بازگشت.

این اسکناس نسبت به آخرین روز هفته گذشته ۳ هزار و ۶۵۰ تومان افزایش داشت. همزمان، بازار طلا و سکه نیز تحت تأثیر افزایش نرخ ارز با رشد چشمگیر قیمت‌ها همراه شد.

رشد دلار تحت تأثیر اخبار سیاسی

بازار ارز روز شنبه تحت تأثیر خبر فعال‌سازی مکانیسم ماشه روند صعودی به خود گرفت. با وجود مداخله مستقیم بانک مرکزی و تزریق ارز که برای چند ساعت دلار را تا سطح ۱۰۹ هزار تومان پایین آورد، فشار تقاضا دوباره بازار را به سمت رشد هدایت کرد.

کارشناسان اقتصادی تأکید دارند که در شرایط کنونی، بازار ارز بیش از هر زمان دیگری به اخبار سیاسی وابسته است و دخالت سیاست‌گذار به تنهایی نمی‌تواند مسیر قیمت را تغییر دهد.

در صورت تداوم تنش‌ها، امکان صعود دلار به سطوح بالاتر وجود دارد، اما با آرام‌تر شدن فضای سیاسی و افزایش عرضه ارز، احتمال اصلاح قیمت‌ها نیز مطرح است.

قیمت ارزهای خارجی در بازار

  • درهم امارات: ۳۰,۱۸۰ → ۳۰,۵۰۰ تومان
  • تتر: ۱۱۱,۳۷۰ تومان (+۱,۵۵۰)
  • پوند انگلیس: ۱۵۰,۱۰۰ تومان
  • یورو: ۱۳۱,۰۷۰ تومان

در مرکز مبادله نیز دلار اسکناس ۷۱,۹۸۳ تومان و حواله دلار ۶۹,۸۸۶ تومان ثبت شد.

اثر رشد دلار بر بازار طلا و سکه

همزمان با ورود دلار به کانال ۱۱۰ هزار تومانی، بازار طلا و سکه با افزایش قیمت در تمامی قطعات مواجه شد.

  • سکه امامی: ۱۱۲,۴۸۵,۰۰۰ تومان (+۳,۹۹۵,۰۰۰)
  • سکه بهار آزادی: ۱۰۳,۸۱۵,۰۰۰ تومان (+۳,۹۷۰,۰۰۰)
  • نیم‌سکه: ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان (+۳,۷۰۰,۰۰۰)
  • ربع‌سکه: ۳۴,۷۰۰,۰۰۰ تومان (+۱,۵۰۰,۰۰۰)
  • سکه گرمی: ۱۷,۳۰۰,۰۰۰ تومان (+۵۰۰,۰۰۰)

رشد قیمت طلا در بازار داخلی

  • هر مثقال طلا ۱۸ عیار: ۴۴,۳۶۸,۰۰۰ تومان (+۱,۱۶۱,۰۰۰)
  • هر گرم طلا ۱۸ عیار: ۱۰,۲۴۶,۰۰۰ تومان (+۲۶۶,۰۰۰)
  • طلای دست دوم: ۱۰,۱۰۷,۰۰۰ تومان

حباب سکه نیز در روز شنبه افزایش داشت؛ از جمله سکه امامی با ۱۷۴ هزار تومان رشد و نیم‌سکه با افزایش ۱,۷۸۰,۰۰۰ تومان.

وضعیت بازار جهانی طلا و نقره

اونس جهانی طلا در لحظه تنظیم این گزارش با افت ۶ دلاری روی ۳۷۶۰ دلار معامله شد. همچنین، اونس نقره با کاهش ۱۵ سنتی به ۴۶.۰۳ دلار رسید. هر گرم نقره ۹۹۹ نیز با رشد ۵,۵۴۰ تومانی، ۱۹۱,۳۱۰ تومان معامله شد.

چشم‌انداز پیش‌روی بازار

تحلیلگران هشدار می‌دهند که با توجه به فضای پرتنش سیاسی، بازار طلا و ارز در کوتاه‌مدت مستعد رشد است، اما احتمال بازگشت‌های ناگهانی و مداخله دوباره بانک مرکزی وجود دارد. اگر دلار بالای سطح ۱۱۲ هزار تومان تثبیت شود، روز یکشنبه نیز احتمال ادامه روند صعودی برای طلا و سکه وجود خواهد داشت.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت