شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۹/۰۸ ۱۵:۱۶

هشدار جدید CZ ترکاند؛ وقت خرید است یا فرار؟

پس از افزایش برداشت‌ها از صرافی بایننس شایعاتی در مورد این صرافی منتشر شد

CZ با انتشار پیامی مهم درباره خرید هنگام ترس و فروش هنگام طمع، همزمان با خروج بازار کریپتو از ترس شدید، توجه فعالان ارز دیجیتال را جلب کرد.

به گزارش بنکر (Banker)، چانگ‌پنگ ژائو (CZ)، بنیانگذار صرافی بایننس، این هفته با انتشار پیامی کوتاه اما تأمل‌برانگیز درباره رفتار سرمایه‌گذاران کریپتو، دوباره توجه بازار را به خود جلب کرد.

او در توییتی نوشت:

«نظر محبوبی نیست، اما بهتر است هنگام حداکثر طمع بفروشید و هنگام حداکثر ترس بخرید.»

این جمله که یکی از اصول شناخته‌شده معامله‌گری است، در شرایطی منتشر شد که بازار ارزهای دیجیتال طی ۱۸ روز پیاپی در وضعیت «ترس شدید» قرار داشت و فضای روانی معامله‌گران به‌شدت متزلزل شده بود.

شاخص ترس و طمع به عدد ۲۰ رسید

بر اساس داده‌های تازه، شاخص ترس و طمع کریپتو به ۲۰ رسیده و برای نخستین‌بار از ۱۰ نوامبر از محدوده ترس شدید خارج شده است.

با وجود این تغییر مثبت، معامله‌گران تأکید می‌کنند که اعتماد بازار همچنان شکننده است و بحث‌ها در شبکه‌های اجتماعی بیشتر حول نوسانات بیت‌کوین (BTC) و فعالیت‌های نهادی می‌چرخد.

 احتیاط همچنان جریان اصلی بازار

بیت‌کوین امروز در حوالی ۹۰٬۵۹۵ دلار تثبیت شده است؛ با این حال، تحلیلگران می‌گویند احساسات کلی بازار، تصویر یک اقتصاد جهانی کم‌جان و سایه رکود را بازتاب می‌دهد.

بسیاری معتقدند شرایطی که اکنون در نمودارها دیده می‌شود، از سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۲ به این شدت سابقه نداشته است.

بازار به راهنمایی نیاز دارد

توصیه CZ در این نقطه زمانی، برای بسیاری از فعالان بازار به‌موقع و ضروری تلقی شده است؛ زیرا بازار پس از هفته‌های پرتنش، تازه در مرحله عبور از ترس شدید قرار گرفته و سرمایه‌گذاران بیش از همیشه به نشانه‌های رفتاری و روانشناختی نیاز دارند تا تصمیمی منطقی بگیرند و در دام هیجانات خرید و فروش گرفتار نشوند.

به کانال تلگرام بنکر بپیوندید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت