یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۷/۰۵ ۰۸:۰۳

قیمت آپارتمان شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ در مناطق ۲۲گانه تهران

بازار مسکن در رکود عمیق قرار دارد؛ واسطه‌ها می‌گویند نااطمینانی سیاسی و چشم‌انداز تحریم‌ها، معاملات ملکی را به کمترین سطح رسانده است.

به گزارش بنکر (Banker)، براساس بررسی‌های میدانی و روایت واسطه‌گران ملکی، بازار مسکن در یکی از سخت‌ترین دوران رکود خود به سر می‌برد. با توجه به وضعیت سیاسی و قرار گرفتن آینده تحریم‌ها در مسیر «اسنپ‌بک»، خریداران و فروشندگان هر دو از انجام معاملات قطعی خودداری می‌کنند.

ادامه رکود و نبود چشم‌انداز روشن در بازار مسکن

به گفته کارشناسان، در شرایط فعلی چشم‌انداز روشنی برای تغییر وضعیت بازار مسکن وجود ندارد. حتی فعالان حوزه ملک نیز نسبت به بهبود شرایط امید چندانی ندارند.
اگرچه حجم عرضه در بازار تقریباً بالا است، اما میزان تقاضا به پایین‌ترین سطح خود رسیده و بسیاری از مشاوران املاک هفته‌ها یا حتی ماه‌ها بدون یک معامله سپری می‌کنند.

بدترین سال برای بازار مسکن

واسطه‌های ملکی معتقدند سال جاری یکی از بدترین سال‌ها برای بازار مسکن بوده است. رکود به حدی است که بسیاری از فایل‌های فروش یا اجاره بدون مشتری باقی مانده‌اند و نقدینگی پایین در جامعه، همراه با ریسک‌های سیاسی، موجب شده خریداران از ورود به بازار خودداری کنند.

نقش پررنگ ریسک‌های سیاسی در آینده بازار

برخی از فعالان بازار بر این باورند که خروج بازار مسکن از وضعیت فعلی، تنها به عوامل اقتصادی وابسته نیست. به اعتقاد آنان، ریسک‌های سیاسی و آینده تحریم‌ها نقش کلیدی در تعیین مسیر بازار دارند و تا زمانی که این ابهامات برطرف نشود، نمی‌توان انتظار رونق جدی در معاملات داشت.

دنیای اقتصاد

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت