به گزارش بنکر (Banker)، روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در این جشنواره که با حضور تعدادی از مسئولان و مدیران دولتی، کارآفرینان، اساتید دانشگاه، مدیران صنایع و صاحبان بنگاههای اقتصادی فعال در حوزه صنایع غذایی در محل تالار ابوریحان مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی برتر در ارتقای سلامت غذایی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند که از بانک رفاه کارگران به عنوان بانک عامل در حوزه سلامت و پیشرو در حمایت از واحدهای تولیدی فعال در این بخش به صورت ویژه تجلیل به عمل آمد و به پاس این حمایتها نشان ویژه جشنواره به این بانک اهداء شد.
بر اساس این گزارش، دکتر محمدحسین عزیزی رئیس هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران طی سخنانی در این جشنواره، حمایتهای بانک رفاه کارگران از واحدهای تولیدی فعال در حوزه صنایع غذایی را ارزشمند توصیف کرد و گفت: حمایتهای این بانک از حوزه سلامت از جمله سلامت غذایی بسیار تعیینکننده و شایسته قدردانی است.
لازم به ذکر است، بانک رفاه کارگران در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیتهای اجتماعی، در سالهای اخیر سعی کرده است با افزایش حمایتهای خود از واحدهای تولیدی فعال در صنایع غذایی، نقش پررنگی در توسعه فعالیتهای این واحدها و بهبود سلامت غذایی هموطنان داشته باشد.