یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۸/۱۴ ۰۸:۱۴

دلار در تله بازارساز؛قیمت صبح دلار و ارز در ایران

در حالی‌که تقاضای دلار به دلیل نبود چشم‌انداز سیاسی روشن در حال افزایش است، کنترل هوشمند بازارساز مانع از جهش شدید نرخ ارز شده است.

به گزارش بنکر (Banker)، در بازار ارز ایران، دلار همچنان تمایل طبیعی به افزایش قیمت دارد، اما به‌دلیل مداخله و سیاست‌های کنترلی بازارساز، توان جهش قیمتی از آن سلب شده است.
به گفته تحلیلگران، نبود چشم‌انداز سیاسی شفاف موجب رشد تقاضای دلار در بازار شده است؛ با این حال، مدیریت هوشمند نقدینگی از سوی بازارساز مانع از شکل‌گیری موج‌های بزرگ افزایشی شده است.

در بازار ارز امروز، قیمت دلار با رقم ۱,۰۸۲,۱۵۰ ریال معامله شد.
یورو با نرخ ۱,۲۴۳,۴۰۰ ریال در جایگاه دوم ارزهای گران‌قیمت بازار قرار گرفت.
درهم امارات نیز به ۲۹۴,۶۶۰ ریال رسید.

در میان دیگر ارزهای مهم،
پوند انگلیس با قیمت ۱,۴۱۰,۹۰۰ ریال،
لیر ترکیه با نرخ ۲۵,۷۰۰ ریال،
و یوان چین با رقم ۱۵۱,۷۰۰ ریال دادوستد شد.

همچنین، دلار کانادا با قیمت ۷۶۸,۳۰۰ ریال،
دینار عراق با ۸۴۲ ریال،
و ۱۰۰ ین ژاپن با نرخ ۷۰۵,۲۶۰ ریال در بازار معامله شدند.

دلار در محدوده ۱۰۷ تا ۱۰۹ هزار تومان باقی می‌ماند

بر اساس بررسی‌های میدانی، پیش‌بینی می‌شود که قیمت دلار در کوتاه‌مدت در دامنه ۱۰۷ تا ۱۰۹ هزار تومان نوسان کند؛ مگر اینکه تحولات سیاسی جدیدی در سطح داخلی یا بین‌المللی رخ دهد.
کارشناسان معتقدند تا زمانی که سیگنال مشخصی از سمت مذاکرات یا تغییر سیاست‌های ارزی صادر نشود، بازار در همین محدوده باقی خواهد ماند.

نقش پررنگ بازارساز و احتیاط معامله‌گران

به بیان دیگر، حضور پررنگ بازارساز از یک‌سو و تردید متقاضیان حقیقی و سفته‌بازان از سوی دیگر موجب شده است روند صعودی قدرتمندی در بازار شکل نگیرد.
بررسی‌های «اقتصاد۲۴» نشان می‌دهد در صورت افزایش حجم معاملات نقدی و ورود سرمایه‌های جدید، دلار می‌تواند در مدت کوتاهی در مسیر رشد قرار گیرد. با این حال، فعلاً شرایط بازار در فاز تعادلی و محتاطانه به‌سر می‌برد.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت