سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

ادغام ۴۷ شعبه و هدف‌گذاری جدید بانک کشاورزی

banker

مدیرعامل بانک کشاورزی از افزایش سهم بازار این بانک به ۷.۱۷ درصد خبر داد و اعلام کرد هدف‌گذاری برای دستیابی به سهم ۸ درصدی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش بنکر (Banker)، مدیرعامل بانک کشاورزی از رشد سهم بازار بانک کشاورزی به ۷.۱۷ درصد خبر داد و اعلام کرد این بانک با توسعه محصولات جدید، پایداری خدمات و تمرکز بر نیازهای مشتریان، برنامه دستیابی به سهم ۸ درصدی از بازار را دنبال می‌کند.

وهب متقی‌نیا در نشست شورای عالی بازاریابی اظهار کرد برنامه‌ریزی بانک برای افزایش سهم بازار بر پایه توسعه خدمات، بهبود فرآیندهای بانکی و اجرای سیاست‌های مشخص در حوزه تجهیز منابع ادامه دارد.

توسعه خدمات دیجیتال

به گفته مدیرعامل بانک کشاورزی، اجرای راهبردهای تجهیز منابع موجب شده ترکیب سپرده‌ها به سمت افزایش سهم منابع کم‌هزینه حرکت کند؛ موضوعی که به کاهش بهای تمام‌شده پول، بهبود شاخص‌های عملکردی و تقویت سودآوری بانک کمک می‌کند.

وی همچنین با تأکید بر توسعه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات، اعلام کرد محصولات اعتباری دیجیتال نقش پررنگ‌تری در سبد خدمات بانک پیدا کرده‌اند. به گفته متقی‌نیا، تنها در قالب محصول «نوی‌پو» تاکنون ۶۷ هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار مشتریان قرار گرفته است.

ادامه تحول دیجیتال و ادغام شعب

مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به برنامه تحول دیجیتال این بانک گفت تنوع محصولات و بهبود تجربه مشتری از اولویت‌های اصلی بانک است تا مراجعان، چه به‌صورت حضوری و چه غیرحضوری، متناسب با نیاز خود از خدمات بانکی استفاده کنند.

وی همچنین از ادامه برنامه ساماندهی شبکه شعب خبر داد و اعلام کرد در سال گذشته ۴۷ شعبه در قالب طرح ادغام شعب ناکارآمد تجمیع شدند و این برنامه در سال جاری نیز با هدف حذف شعب زیان‌ده ادامه خواهد یافت.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت