۶ گروه گران شد

اولین گزارش بانک مرکزی از نرخ کالاها در سال ۹۷

۱۲:۱۱ - ۱۳۹۷/۱/۲۹کد خبر: 217156
بانک مرکزی اولین گزارش خُرده فروشی مواد خوراکی در سال ۹۷ را منتشر کرد که طی آن قیمت خُرده فروشی ۶ گروه از جمله گوشت قرمز، برنج و لبنیات نسبت به ماه قبل از آن افزایش داشته اند.

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)، بانک مرکزی خلاصه نتایج گزارش هفتگی قیمت خُرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ اعلام کرد که براساس آن قیمت خُرده فروشی ۶ گروه لبنیات ۰.۶ درصد، برنج ۰.۳ درصد، سبزی های تازه ۳.۱ درصد، گوشت قرمز ۳.۰ درصد، گوشت مرغ ۲.۱ درصد و چای ۴.۹ درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش یافته اند.

با این حال قیمت خُرده فروشی ۳ گروه تخم مرغ ۱۴.۷ درصد، حبوب ۰.۱ درصد و میوه های تازه ۸.۸ دصد نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته و قیمت خُرده فروشی گروه های قند و شکر و روغن نباتی ثابت بوده اند. بانک مرکزی توضیح داد که در سه هفته اول سال جاری به دلیل تعطیلات نوروز قیمت گیری از منابع انجام نشده است.
 
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل ۵.۳ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۲۵ هزار تا ۱۷۰ هزار ریال فروش می رفت.
 
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه دو ثابت بود و بهای برنج داخله درجه یک معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود و عدس بدون تغییر بود. بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۳ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۰.۸ درصد کاهش یافت.
 
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای موز معادل ۳.۷ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۲.۱ درصد تا ۳۱.۵ درصد کاهش داشت. در گروه سبزی های تازه بهای کدو سبز معادل ۱۱.۴ درصد، پیاز ۶.۳ درصد و سبزی های برگی ۲.۵ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۳.۵ درصد تا ۱۱.۵ درصد افزایش یافت.
 
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۳.۵ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۳ درصد و گوشت مرغ ۲.۱ درصد افزایش داشت.
 
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۴.۹ درصد افزایش یافت.
 
تغییرات یکساله
براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۴ فروردین ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۱ درصد، تخم مرغ ۲۶.۰ درصد، حبوب ۱.۳ درصد، گوشت قرمز ۱۴.۷ درصد، گوشت مرغ ۱۳.۷ درصد، چای ۱۸.۳ درصد و روغن نباتی ۱.۳ درصد رشد داشته اند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه میوه های تازه ۲.۲، سبزی های تازه ۳ درصد و قند و شکر ۸.۷ درصد کاهش یافته اند.

خبرهای مرتبط:



» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید



آخرین اخبار

ارزش دلار ۴۰ درصد کم می شود

کاهش قیمت مسکن به شرط ثبات بازار ارز

نحوه مدیریت ارز در دهه ۷۰

نقش مهم بانک گردشگری در فضای اقتصادی بین‌المللی

پیش‌بینی افزایش چشمگیر قیمت جهانی طلا

بانک مرکزی موجب ثبات در بازار ارز می‌شود

نرخ مبادله ای یورو و پوند ارزان شد

قیمت وام مسکن چند؟

سیف: اطلاعات سری را نباید هر جا مطرح کرد

افزایش خودسرانه نرخ سود بانکی

بانکداری و قواعد سه‌گانه عدالت

سطح دادوستد در بازار طلا کاهش یافت

موزه بانک ملی میزبان رویداد «همفکر»

حضور اقتصادنوین در نمایشگاه kishINVEX

سالگرد اولین همایش ارزهای دیجیتال

چرا طلا این هفته آرام بود؟

سورپرایز دلار برای نوسان‌گیران

راهکارهای توسعه سودآوری بانک ملی بررسی شد

اطلاعیه بانک پارسیان درباره تحریم های آمریکا

اعطای وام با سپرده گذاری رونق گرفت

از واحدهای برتر بانک رفاه تجلیل شد

قطعی سامانه های بانک ایران زمین

بانک صادرات با «سپهر دانش» بانکداری را به مدارس برد

ضرورت ثبت‌نام فعالان بازار سرمایه در سامانه سِجام

کاهش قیمت ارز طلا را ارزان کرد

نرخ‌های حبابی دلار ماندگار نیست

تسهیل شرایط حضور تعاونی‌ها در بازار سرمایه

بررسی عملکرد شعب بانک ایران زمین

اقتصاددانان با رویکرد دولت مشکل دارند

تلاش بانک مرکزی برای خروج از سوئیفت

اخبار پربازدید